...πίσω στην κεντρική σελίδα...
Δεύτερο Κτίριο
  • 6 Στούντιο για 2 άτομα
  • 2 Διαμερίσματα για 4 άτομα

Το δεύτερο κτίριο βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, στο πίσω μέρος του κτήματος και περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Αποτελείται από 6 στούντιο και 2 διαμερίσματα, κατανεμημένα ανά τρία στούντιο και 1 διαμέρισμα στον κάθε όροφο.

 

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

Τα στούντιο στο δεύτερο κτίριο είναι έξι, τρία σε κάθε όροφο. Όλα έχουν κλιματιστικό χώρου, δύο μονά κρεβάτια με κομοδίνα, τραπεζάκι με καθρέφτη, ντουλάπα, τηλεόραση, τραπέζι φαγητού με δύο καρέκλες, εξοπλισμένη κουζίνα και ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα. Τα στούντιο του πάνω ορόφου διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ τα στούντιο του κάτω ορόφου βεράντα με πέργκολα στον κήπο. Ένα στούντιο κάθε ορόφου βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου και έχουν θέα στην πισίνα. Τα δύο πλαϊνά στούντιο του κάθε ορόφου βλέπουν την πισίνα από το πλάι και έχουν θέα στον κήπο και στην καταπράσινη κοιλάδα του Σταφύλου. Τα στούντιο του ισογείου είναι κατάλληλα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εσωτερική άποψη studio του ισογείου ορόφου... Βεράντα studio του ισογείου ορόφου...
     
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2 ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Τα διαμερίσματα του δεύτερου κτιρίου είναι δύο, ένα σε κάθε όροφο και διαθέτουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια καθένα με ανεξάρτητο μπάνιο. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει 2 κλιματιστικά, μονά κρεβάτια με κομοδίνα και φωτισμό, τραπεζάκι με καθρέφτη, ντουλάπα, 2 τηλεοράσεις, εξοπλισμένη κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες. Το διαμέρισμα του ορόφου διαθέτει ιδιωτικά μπαλκόνια ενώ του ισογείου βεράντα με πέργκολα στον κήπο. Και τα δύο διαμερίσματα βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου, έχοντας θέα στην πισίνα.

Το διαμέρισμα του ισογείου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Βεράντα studio του ισογείου ορόφου...
Διαμέρισμα 1ου ορόφου - εσωτερικό Μπαλκόνι και άποψη θέας διαμερίσματος 1ου ορόφου
Διαμέρισμα 1ου ορόφου - εσωτερικό

<<< Previous | Next >>>

ΜΗ.Τ.Ε.: 0726K113K0182800